Melissa Bakker Coaching: Herstel Balans met Reiki Healing en Dans

Melissa Bakker coaching

Move back to your essence

Over mij

‘’Vrijheid
Bewustzijn
Verbinding
Beweging’’

Zijn de kernwaarden waar ik voor sta en die een grote rol spelen in mijn leven.

Mijn naam is Melissa Bakker en mijn missie is om jonge vrouwen door middel van lichaamsgerichte danscoaching en energetische behandelingen weer terug in hun kracht te zetten.

Jarenlang heb ik op de automatische piloot geleefd en gedaan wat er vanuit mijn omgeving van mij verwacht werd. Na mijn HBO studie in de zorg was het dan ook een logische keuze om in de GGZ te gaan werken. Ik liep er al snel tegenaan dat er medicatie werd ingezet om de symptomen te bestrijden. Dit voelde voor mij niet als het écht helpen van mensen en hen in hun volle potentieel begeleiden.

Na een burn-out begon voor mij het pad van zelfontwikkeling en bewustzijn. Meerdere retraites, waaronder een plantmedicijn retraite in Costa Rica volgde. Dit laatste retraite heeft mij doen inzien dat ik niet mijn authentieke pad bewandelde, waarbij ik mensen begeleid om dichterbij zichzelf te komen.

Contact

Dans en beweging brengen je terug in je lichaam, daar waar je kracht ligt.

Dans en beweging zijn altijd een rode draad geweest in mijn leven. Van kinds af aan heb ik al gedanst; van ballet, tot aan streetdance/ hiphop en nog meer. Daarbij ben ik op latere leeftijd ook begonnen met bachata en salsa. Dansen is voor mij een manier om in mijn lichaam te komen en zo mijzelf beter te leren kennen. Een echte uitlaatklep.
Mijn burn-out, hoog gevoeligheid/ het energetische werk wat ik heb gedaan & ontvangen, ervaring in de danswereld en de levenslessen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, maken dat ik vanuit mijn authenticiteit, mensen kan begeleiden terug naar hun kern.

Opleidingen: