Ontdek de helende kracht van Reiki en de transformerende mogelijkheden van danscoaching bij Melissa Bakker Coaching. Vind een plek van rust, herstel en groei in Hoorn.

Wat is reiki?

Reiki is een energetische behandelmethode uit de Japanse geneeswijze en is ontdekt door Mikao Usui. Reiki staat letterlijk voor Rei (Universele) Ki (Levensenergie).

Reiki behandeling

Reiki stimuleert het zelfhelend vermogen

Tijdens een reiki behandeling wordt er via handoplegging levensenergie doorgegeven. De reiki energie is heel intelligent, het stroomt automatisch naar waar het nodig is. Het hoeft niet gestuurd te worden. Hierbij wordt niet de eigen energie maar de universele levensenergie doorgegeven. Een prachtige onuitputtelijke bron van energie die altijd aanwezig is.

Onverwerkte emoties worden opgeslagen in het lichaam. Trauma’s die bijvoorbeeld zijn ontstaan door scheiding, pesten, verlies van een dierbare etc. kunnen voor blokkades in het lichaam zorgen. Deze blokkades kunnen vervolgens voor fysieke klachten, zoals hoofdpijn/nek pijn of een stijve rug zorgen.

Reiki heeft een holistische werking, dit betekend dat het op alle niveaus doorwerkt: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Een reiki behandeling gaat direct naar de oorzaak van een klacht of blokkade, of deze nou emotioneel of fysiek is (of beide).

Reiki heeft mij geholpen om mijn energetische blokkades op te heffen en de energie zo vrijer te laten stromen. Ik voelde mij als herboren.

Reiki zorgt voor:

Contact